top of page

Atsākam jogot kopā.

No šī gada 12. maija atsākam jogas nodarbības studijā, ievērojot 7. maijā valdības izdotos noteikumus, tāpēc rūpīgi iepazīsties ar šī brīža izmaiņām gan nodarbību grafikā, gan ar studijas apmeklējuma nosacījumiem.


Lūdzu ievēro: - Uz nodarbību, ja ir iespējams, ierodies jau jogošanai piemērotā apģērbā; - Ņem līdzi savu paklājiņu. Ja Tev nav sava paklājiņa, vari izmantot arī lielo dvieli, ko uzklāt uz koplietošanas paklājiņa; - Pēc nodarbības neaizmirsti rūpīgi dezinficēt izmantoto jogas paklājiņu; - Studijā nebūs pieejamas sedziņas, tāpēc ņem līdzi savu sedziņu vai siltu džemperi un zeķītes; - Nebūs pieejamas arī koplietošanas jogas jostas, bolsteri un bloki; - Ņem līdzi savu ūdeni, ko padzerties pirms vai pēc nodarbības; - Studijas dušu nebūs iespējams izmantot; - Studijā ierodies ne ātrāk kā 15min pirms nodarbības un pēc nodarbības dodies prom arī 15min laikā; - Protams, ievēro 2m distanci un, ienākot studijā, dezinficē rokas ar tam paredzēto līdzekli.

Tā kā šobŗīd zālē vieta ir 9 jogotājiem, ŠIS IR ĻOTI SVARĪGI: - Reģistrēšanās uz visām nodarbībām ir OBLIGĀTA. Reģistrēties ir iespējams līdz 2h pirms nodarbības sākuma; - Ja tomēr netiec uz nodarbību, 2h pirms nodarbības sākuma atcel savu reģistrāciju; - Uz rīta nodarbībām 7:00, 8:45 un 9:00 reģistrācija beidzas iepriekšējā vakara pl. 22:00; - Neierašanās gadījumā no Tava reižu abonementa tiks noņemts 1 apmeklējums vai no neierobežotā abonementa tiks noņemta 1 apmeklējuma diena.


Esi pacietīgs un iecietīgs, un mums kopā noteikti izdosies mierpilnas un harmoniskas nodarbības!



69 views0 comments

Recent Posts

See All

Antonijas iela 20B, Rīga

Tālr.: +371 28361789

e-pasts: vinyasa@vinyasa.lv

Seko mums

  • Facebook - White Circle

​© 2015 Jogas Studija Vinyasa

SIA Kul Web

bottom of page