top of page

Gatavošanās dzemdībām un dzīvei kopā ar mazuli. Nodarbību cikls topošajiem vecākiem.

Updated: Aug 31, 2020

Aicinām uz četru nodarbību ciklu topošās māmiņas un tētus, lai labāk sagatavotos lielajam satikšanās brīdim un dzīvei kopā ar savu mīļoto mazuli.


Nodarbības notiks 29.augustā, 5., 12. un 19. septembrī no plkst. 14:15 - 16:15.


Pirmajā nodarbībā 29. augustā - Dzemdības soli pa solim – pārrunāsim, kādi ir dzemdību priekšvēstneši, kā zināt, ka dzemdības ir sākušās, izrunāsim katru dzemdību periodu, to galvenos uzdevumus. Aplūkosim dzemdības un agrīno pēcdzemdību periodu gan no māmiņas, gan bērniņa perspektīvas.


Otrajā nodarbībā 5. septembrī - Gatavošanās dzemdībām – runāsim par uzturu un fiziskajām aktivitātēm gaidību laikā, apgūsim elpas vingrinājumus, dzemdību pozas, pārrunāsim dzemdību vietas un atbalsta personu izvēli un lomu, kāda ir dzemdību plāna nozīme, kā arī izmēģināsim relaksācijas tehnikas gaidību laikam un dzemdībām.


Trešajā nodarbībā 12. septembrī - Pirmais mēnesis kopā ar mazuli – uzzināsiet vairāk par to, ko piedzīvo tikko piedzimis mazulis un kā viņam palīdzēt adaptēties. Runāsim par mazuļa aprūpi, zīdīšanu, nēsāšanu, mazuļa miedziņu un raudāšanu.


Ceturtajā nodarbībā 19. septembrī- Pēcdzemdību laiks jaunajai māmiņai - uzzināsiet vairāk par to, kā atgūt spēkus pēc dzemdībām un rūpēties par savu ķermeni. Pārrunāsim pēcdzemdību laika emocijas. Uzzināsiet arī par pirtīžām un citiem pēcdzemdību rituāliem, kas kalpo par atbalstu un stiprinājumu jaunajām māmiņām un mazuļiem, lai vieglāk adaptētos un pieņemtu jauno.


* Nodarbības vadīs sertificēta dūla un zīdīšanas konsultante Līga Roze-Kļaviņa.


* Pieteikties vari uz visu kursu vai uz atsevišķām nodarbībām. * Lai garantētu sev vietu, reģistrējoties jāveic pilna apmaksa par kursu vai atsevišķu nodarbību. * Vietu skaits ierobežots.


* Vienas nodarbības cena 15 EUR (pārim 25 EUR), bet, ja piesakies uzreiz visam nodarbību ciklam, tad 55 EUR (pārim 80 EUR).


* Pieteikšanās: https://vinyasa.pike13.com/schedule#/list?dt=2020-08-29&lt=staff - rakstot uz vinyasa@vinyasa.lv - zvanot vai rakstot uz +371 28361789

85 views0 comments

Recent Posts

See All

Antonijas iela 20B, Rīga

Tālr.: +371 28361789

e-pasts: vinyasa@vinyasa.lv

Seko mums

  • Facebook - White Circle

​© 2015 Jogas Studija Vinyasa

SIA Kul Web

bottom of page